Transport / logistică

Locuri de muncă în domeniul logisticii și transporturilor, Moldova

În prezent, logistica a devenit o afacere independentă, care angajează mii de angajați și este, de asemenea, o parte integrantă a companiilor din Chișinău, Moldova. Un logist este o persoană care se ocupă profesional de livrarea mărfurilor, depozitarea ulterioară a acestora, precum și cea care dezvoltă schema de aprovizionare cea mai profitabilă. Aceasta este o persoană care caută parteneri de încredere, face calcule, analizează piața serviciilor de transport, pregătește documentele necesare. Simplu spus, sarcina logisticianului este considerată complet realizată dacă produsul comandat a fost livrat clientului de o calitate adecvată, în cantitatea și volumul adecvat, în linia de timp potrivită, cu costuri și eforturi minime.

Un bun logistician are întotdeauna o cale alternativă pentru livrarea mărfurilor în rezervă, astfel încât, în caz de forță majoră (o problemă cu vama, defectarea trenului, reparația drumurilor, întârzierea aeronavelor), mărfurile vor fi livrate în continuare la timp. În plus, el trebuie să fie în mod constant conștient de schimbările din legislație care îi afectează munca. Munca unui logistician este cea mai potrivită pentru persoanele care știu să lucreze independent și gândesc creativ, să fie mobil și sociabil. Aceștia sunt oamenii care și-au dezvoltat abilități analitice, adică sunt capabili să reprezinte pe deplin lanțurile individuale de aprovizionare.
Expeditorul de mărfuri este angajat în expedierea mărfurilor. Esența muncii unui expeditor este legată de furnizarea de servicii către expeditori și destinatari și organizații pentru livrarea mărfurilor folosind un vehicul.

Un șofer este un muncitor calificat care operează diferite tipuri de transport, inclusiv mașini, camioane, troleibuze, autobuze, tramvaie etc. Poate transporta atât persoane, cât și mărfuri. Profesia de șofer este foarte responsabilă, deoarece viața oamenilor depinde de calitatea muncii. Particularitatea muncii șoferului este că astăzi, probabil, nu există o singură industrie care să nu necesite profesioniști în această specialitate. În funcție de natura întreprinderii și de capacitățile și dorințele șoferului însuși, acesta poate fi angajat atât în transportul de mărfuri, cât și în cel de călători.

Munca într-un taxi necesită nu numai abilități decente de conducere, ci și un arsenal de trăsături esențiale de caracter. Lucrul cu oamenii este întotdeauna dificil deoarece oamenii, comunicând între ei, transmit stări și emoții diferite, nu întotdeauna pozitive. Prin urmare, una dintre principalele calități ale unui șofer de taxi ar trebui să fie reținerea și capacitatea de a se uni. Acest lucru i s-a întâmplat unui pasager cu un minut înainte să intre în mașina ta, nu-l cunoști deloc. Dar acum este în același spațiu cu tine. Sunteți responsabil pentru asta într-o oarecare măsură. O persoană care își iubește slujba va încerca să calmeze pasagerul într-un fel sau să se înveselească și, uneori, să spună o poveste amuzantă sau doar să tacă politicos, lăsând pasagerul singur cu gândurile sale. O călătorie confortabilă se va reflecta cu siguranță sub forma unui cuvânt bun, a bancnotelor și a comenzilor frecvente ale serviciului dvs. de mașină sau taxi.

Considerăm că este datoria noastră să oferim găsirea posturilor vacante în transport și transport pe site-ul web Lei.md din Chișinău, Moldova. Acest lucru trebuie făcut prin găsirea anunțurilor relevante pe site. Dacă doriți să oferiți un loc de muncă ca logistician, șofer, expeditor de mărfuri, plasați un anunț cu informații complete pe tabloul de internet gratuit Lei.md la Chișinău, Moldova. Asigurați-vă că lăsați numere de telefon pentru contacte.

Top