Telecomunicații / comunicații

Lucrări de telecomunicații, Moldova

În prezent, locurile de muncă vacante din companiile de telecomunicații din Chișinău, Moldova sunt în special solicitate.

Un specialist în telecomunicații aparține categoriei specialiștilor de nivel mediu care sunt angajați în lucrări de instalare, diagnosticare, dezinstalare și întreținere a echipamentelor de telecomunicații.

Cât timp poate trăi o persoană fără informații? Această problemă este încă controversată. Dezvoltarea ingineriei radio și a telecomunicațiilor vorbește despre nevoia umană ridicată de noi cunoștințe. Prin urmare, profesia de inginer în telecomunicații rămâne deosebit de relevantă. În prezent, pentru a afla despre un eveniment, puteți porni radioul sau televizorul. Dar dacă vorbim despre munca întreprinderilor, atunci aici conceptul de „comunicare” va fi mult mai larg. Acestea sunt Internetul și rețelele locale, antenele parabolice, comunicațiile telefonice și celulare, centrala telefonică mini-automată și telefonia IP. Pentru a lucra ca inginer de comunicații, trebuie să cunoașteți partea tehnică a funcționării echipamentelor de comunicații. Adică, este necesar să înțelegem modul în care se schimbă informațiile, funcționează echipamentele și se efectuează întreținerea. Există reguli și reglementări special dezvoltate pentru efectuarea lucrărilor de întreținere. Inginerul în telecomunicații este ghidat de aceștia atunci când pregătește cereri de echipamente, consumabile sau piese de schimb.
Specialiștii în acest profil sunt indispensabili în companiile de telecomunicații, precum și în companiile care furnizează servicii de internet și comunicații celulare.

Acum există 258 de furnizori activi de rețele și servicii publice de comunicații electronice (telefonie mobilă, internet mobil, telefonie fixă, internet fix, televiziune etc.) în Chișinău, Moldova. În 2019, trei companii (Orange, Moldtelecom și Moldcell) au continuat să domine piața, controlând direct și indirect aproximativ 80% vânzările de servicii de comunicații electronice în Republica Moldova.

Veți găsi locuri de muncă în companii de telecomunicații pe site-ul nostru Lei.md în reclame. Și dacă oferiți posturi vacante de comunicare, plasați un anunț pe site Lei.md pe un forum gratuit, lăsând contactele pentru a rezolva problema.

Top