Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Resurse umane / resurse umane

Filtrează după :
1
Персональное агентство примет на работу HR рекрут

Agenția personală va recruta recrutare de resurse umane

10.000,00 MDL(Negociabil)
1
HR рекрутер, г. Кишинев

Recrutor HR, Chișinău

10.000,00 MDL(Negociabil)
1
HR рекрутер

Recrutor HR

10.000,00 MDL(Negociabil)
0
Работа!!!!!!

Muncă!!!!!!

1,000.00$(Fix)

Lucrează în domeniul managementului personalului / resurse umane

Munca în domeniul managementului personalului / resurselor umane este acum considerată cea mai solicitată în Chișinău, Moldova.
Managementul resurselor umane - hr, se bazează pe câteva principii importante: principiul selecției personalului în funcție de calități de afaceri și personale, principiul succesiunii: o combinație de angajați cu experiență și tineri într-o echipă.

Epoca „ofițerilor de personal” s-a încheiat, aceștia au fost înlocuiți de specialiști în managementul personalului. Aceștia sunt reprezentanți ai unei profesii tinere, dar destul de solicitate, care are multe avantaje, dar necesită și anumite cunoștințe și calități personale. HR este un acronim pentru resurse umane. Și exact cu asta se ocupă managerul de resurse umane. Specialistul este un angajat multifuncțional, este angajat în căutare și lucrează cu personalul.
Profesia are mai multe specializări: manager de recrutare, manager de pregătire, manager de birou etc.

Dacă aveți nevoie de un specialist HR pentru HR HR, trebuie să accesați site-ul nostru Lei.md. în Chișinău, Moldova și găsiți anunțul dorit.

Dacă puteți oferi potențialilor clienți un specialist în resurse umane pentru posturile vacante în resurse umane, postați un anunț pe site Lei.md pe un panou de anunțuri gratuit, este mai bine să îl faceți singur, deoarece va ieși rapid și gratuit. Asigurați-vă că includeți numerele de telefon de contact.

Top