Personalul de acasă

Muncă - personal casnic, Moldova

Acum din ce în ce mai des în familii, bonele și bonele menajerelor au început să lucreze în Moldova. Profesiile personalului care lucrează la domiciliu pot fi împărțite în domenii de activitate. Deși, trebuie avut în vedere faptul că, adesea, o persoană combină diverse îndatoriri, fiind, de fapt, un asistent universal într-unul sau alt domeniu al vieții de familie. Printre principalele specializări se remarcă: bone (educatoare, guvernante), tutori, menajere (menajere, menajere), bucătari personali și de familie, manageri de fermă (cupluri, grădinari), asistente cu persoane bolnave și / sau vârstnice, șoferi.

Astăzi bona a devenit un „atribut” indispensabil al unei familii înstărite. Unii părinți angajează o bonă chiar înainte de nașterea bebelușului pentru a-i transfera îngrijirea bebelușului imediat după nașterea acestuia, eliberând astfel mama de povară.

Cel mai simplu mod de a găsi o bona este prin anunț. Această metodă este cea mai ieftină, dar și cea mai consumatoare de timp. În primul rând, trebuie să compuneți textul anunțului, în care ar trebui să indicați vârsta copilului, responsabilitățile aproximative, zona de reședință, programul de lucru și nivelul salariului în cazul în care acesta nu este foarte mare. Puteți plasa în siguranță anunțuri pe site-ul nostru Lei.md, pe un panou de anunțuri gratuit din Chișinău, Moldova. Pregătiți-vă ca majoritatea respondenților să nu vă îndeplinească cerințele. Există un alt dezavantaj - în caz de boală sau concediu de bonă, va trebui să căutați altul, tot singur.

Dacă o bonă sau menajeră este în căutarea unui loc de muncă, vă oferim și să găsiți anunțul dorit pe site-ul Lei.md din Chișinău, Moldova. Locurile de muncă vacante pentru personal, posturile vacante pentru personalul de acasă caută în anunțurile site-ului Lei.md.

Top