Educaţie

Locuri de muncă în învățământ Moldova

Posturile vacante de profesori sunt una dintre cele mai respectate, onorabile și responsabile profesii. Putem spune că profesorul creează viitorul țării, pentru că versatilitatea dezvoltării cunoștințelor tinerei generații, convingerile acesteia, viziunea asupra lumii, calitățile morale depind în mare măsură de opera sa.

Activitatea educațională necesită o chemare specială. Educația și formarea pot fi realizate de oameni cu înclinație și dragoste pentru această afacere. Un profesor trebuie să iubească și să transmită cunoștințele altora, să fie purtat de chiar procesul de predare și educare a unei persoane. Succesul activității pedagogice depinde în mare măsură de abilitățile de comunicare ale profesorului, de capacitatea acestuia de a stabili relații corecte cu copiii. Slujba profesorului îi cere mari atenție. Profesorul lucrează cu întreaga clasă și trebuie să țină la vedere mulți elevi. El trebuie să fie capabil să observe toate schimbările în comportamentul lor. Astfel, observarea, comutarea acesteia sunt calități importante din punct de vedere profesional ale unui profesor. Activitatea pedagogică necesită o persoană și anumite calități volitive: rezistență, răbdare, consecvență, perseverență, autocontrol.

Posturile vacante de profesori caracterizează un profesor care predă ceva într-o instituție de învățământ secundar specializat sau superior. De exemplu, un profesor de economie.
Un profesor de grădiniță este un profesor profesionist care se ocupă cu dezvoltarea și educarea copiilor preșcolari de la 3 la 7 ani. Lucrul cu copii necesită un sentiment de responsabilitate, răbdare și abilitatea de a empatiza. Și, desigur, educația specială. Profesorul este responsabil pentru dezvoltarea intelectuală și socială a copiilor prin jocuri, metode pedagogice și educația însăși. Educatorii monitorizează dezvoltarea vorbirii, abilitățile motorii și memoria copiilor și sănătatea lor fizică.

Posturile vacante pentru profesori, profesori din învățământul primar, profesori, educatori, posturi vacante la școală sunt oferite pentru a fi plasate sau oferite prin reclame pe site-ul web Lei.md din Chișinău, Moldova. Pentru a plasa avize pe avizier Lei.md scrie un CV și indică numerele tale de contact.

Top