Medicină / Farmacie

Job: farmacist, medic, Moldova

Cererea de farmaciști și medici pe piața muncii în Moldova este constant ridicată și continuă să crească datorită dezvoltării active a afacerilor farmaceutice și a instituțiilor medicale. Prin urmare, specialiștii au întotdeauna o mulțime de opțiuni de angajare, cel puțin în farmacii, numărul cărora în Chișinău, Moldova este în creștere. Mulți dintre ei oferă chiar și orare flexibile pentru studenți.

Farmacistul este o profesie cu mai multe fațete. Reprezentanții săi pot lucra nu numai în farmacii, ci și în depozite farmaceutice, companii farmaceutice și fabrici. Lista responsabilităților depinde în mod natural de locul de muncă. Un farmacist de vânzări este angajatul unei farmacii. Sarcina sa este de a verifica prescripțiile scrise de medici pentru erori de dozare și combinație de medicamente și de eliberare a acestora. În unele cazuri, medicamentele prescrise trebuie amestecate la fața locului. De asemenea, va trebui să puteți selecta analogi de medicamente și să sfătuiți cumpărătorii cu privire la diverse probleme. Sarcina farmacistului include păstrarea, contabilizarea medicamentelor și controlul depozitării corecte a acestora.

Medic este un nume generalizat pentru specialiștii care lucrează în industria medicală, indiferent dacă este un medic autorizat sau un lucrător medical cu posturi vacante pentru personal medical sau junior (asistent medical, asistent de laborator, asistent medical etc.) sau în alt mod legat de medicină.

În prezent, munca pentru medici este asigurată întotdeauna în Chișinău, Moldova, în funcție de educația medicală și de remunerația acestora. Aceștia sunt specialiști care posedă cunoștințele și abilitățile, cu ajutorul cărora diagnostichează, tratează și controlează evoluția diferitelor boli. Dacă un profesionist medical dorește să-și construiască o carieră de succes, atunci este extrem de important pentru el să dezvolte abilități ușoare (peste abilități profesionale). Concentrați-vă pe sarcini, viteza de reacție, atenție la detalii și memorie bună.

Referindu-ne la cele de mai sus, compania noastră oferă, dacă este necesar un farmacist, munca unui medic pentru a utiliza serviciile site-ului nostru web Lei.md din Chișinău, Moldova. Potențialul angajator trebuie să posteze un anunț gratuit pe un buletin publicitar Lei.md cu indicarea telefoanelor de contact. De asemenea, puteți găsi posturi vacante de farmacist, care lucrează în medicină pe același site web Lei.md în secțiunea de reclame, folosind contactele specificate.

Top