IT / telecom / computere

Lucrați în domeniul IT, comunicații, programatori

A spune „Sunt specialist IT” înseamnă cam același lucru cu „Sunt medic, profesor sau șofer”: adică va ieși așa, doar pentru a indica direcția generală a activității profesionale. Domeniul tehnologiei informației este multilateral și specialiști complet diferiți lucrează în el.

Astăzi, specialiștii în IT sunt înțelese ca un grup destul de larg de profesioniști al căror domeniu de activitate este legat de tehnologia informației. Proiectanții de web, analiștii BigData, managerii de promovare a rețelelor sociale, administratorii de sistem, programatorii și specialiștii în învățare automată se pot numi așa. Dacă aveți nevoie de un loc de muncă, specialiști IT, posturi vacante IT, vă putem ajuta. Accesați site-ul nostru Lei.md, pe buletinul publicitar și postați rapid și gratuit un anunț relevant în Chișinău, Moldova.

Inginer comunicații - un specialist responsabil cu funcționarea suportului tehnic radio și a comunicațiilor. În prezent, nivelul de dezvoltare a ingineriei radio și a telecomunicațiilor indică o nevoie umană ridicată de informații și comunicare. Pentru a afla despre un eveniment sau știri, pur și simplu porniți televizorul, radioul sau internetul. Prin urmare, profesia de inginer în comunicații devine deosebit de relevantă. Conceptul de „comunicație” este extins și include rețele locale și Internet, comunicații telefonice și celulare, antene parabolice, centrală telefonică mini-automată, telefonie IP.

Profesia de inginer în comunicații nu este mai puțin complexă și responsabilă decât alte profesii din domeniul „Ingineri, tehnologi, maistri”. La urma urmei, un inginer de comunicații trebuie să cunoască perfect nu numai teoria muncii sale, ci și să fie un practicant excelent. În același timp, sistemele informaționale sunt în continuă schimbare și, pentru a rămâne un specialist valoros, trebuie să vă îmbunătățiți în permanență. Lucrări în domeniul comunicațiilor, tehnicieni în informatică, șef de mașini de calculatoare, lucrări de calculatoare pentru specialiști în informatică anunțate pe site-ul Lei.md din Chișinău, Moldova. Dacă aveți nevoie sau puteți oferi un loc de muncă în acest domeniu, vă rugăm să vizitați site-ul nostru Lei

Un programator este un specialist care dezvoltă algoritmi și programe de calculator bazate pe modele matematice speciale. Profesia este promițătoare și foarte solicitată în toată lumea. Prin urmare, munca unui programator, posturi vacante de programator va fi găsită sau oferită de dvs. utilizând serviciile site-ului nostru web Lei.md la Chișinău, Moldova.

Top