Imobiliare (muncă)

Lucrări imobiliare în Moldova

În Moldova, meseria de agent imobiliar include cumpărarea, vânzarea sau schimbul de bunuri imobiliare. Rezolvând problemele clienților, alege obiectul necesar, studiază cererea și oferta pe piața muncii, caută cumpărători sau vânzători de bunuri imobiliare, încheie contracte. Poziția unui agent imobiliar include, de fapt, o sarcină pe scară largă - de a găsi și selecta proprietăți imobiliare cu achiziționarea / vânzarea sau închirierea ulterioară.

Activitatea unui agent imobiliar este dinamică și multifacetică. Ea combină cunoștințele și experiența din multe industrii: economie, psihologie, marketing, studiază piața, analizează raportul dintre prețurile cererii și ofertei, oferă sfaturi privind prețurile, face fotografii de înaltă calitate, compune texte publicitare, formulează avantajele competitive ale unui obiect, dezvoltă o strategie publicitară eficientă, știe să asculte clienții, creează o atmosferă psihologică favorabilă în cadrul negocierilor, ajută la sfaturi, poate participa la rezolvarea problemelor familiale complexe legate de achiziționarea sau vânzarea de bunuri imobile, este ghidat de legislație, are cunoștințe în familie, locuințe, terenuri și alte domenii ale dreptului. Cunoaște procedura de încheiere a tranzacțiilor imobiliare, organizează întâlniri, vizualizări, conectează „lanțuri”, negociază cu alți agenți imobiliari și clienți, înțelege materiale pentru construcții, tehnologii și arhitectură, poate citi documentația de comunicații etc.

Un manager de vânzări imobiliare în Chișinău, Moldova este un specialist care ajută cumpărătorul să navigheze prin varietatea complexelor rezidențiale, amenajări, oferte speciale de la dezvoltatori și să aleagă apartamentul viselor sale. Sarcina principală este de a sfătui clienții și de a selecta apartamente, aceștia având propria bază, în funcție de numărul de imobile. Toate informațiile - despre valoare, acțiuni, clădiri noi și secțiuni provin direct de la dezvoltatori și sunt introduse automat.

Aveți nevoie de un loc de muncă în domeniul imobiliar, sunteți agent imobiliar, agent imobiliar, administrator imobiliar? Vă oferim să plasați rapid, independent și gratuit un anunț pe site-ul nostru Lei.md, indicând toate informațiile pe care ni le furnizați și asigurați-vă că scrieți numerele de contact.

De asemenea, pentru ca potențialii angajatori să caute aceste specialități, petrecând un timp minim, vă oferim să plasați anunțul dorit pe o placă de site gratuită Lei.md la Chișinău, Moldova.

Top