Marketing / publicitate / design

Job: marketer, designer, agent de publicitate

Specializarea comercianților pe internet este la mare căutare astăzi; aceștia se ocupă de o gamă largă de sarcini de marketing pe World Wide Web. Analiza ofertelor de locuri de muncă de către industrie arată că cei mai interesați de specialiștii companiei în domeniul „Tehnologiei informației”. Pentru a stăpâni profesia, aveți nevoie de: o combinație într-o persoană cu talent tehnic și artistic, inteligență practică, gândire vizual-figurativă dezvoltată, imaginație bogată, bun gust estetic, simț al stilului, percepție dezvoltată a culorilor și un ochi spațial precis.Un agent de marketing este un specialist în studierea pieței, nevoilor și preferințelor consumatorilor. Acest specialist evaluează ce produse vor fi solicitate și de ce, sugerează modalități de promovare a unui nou produs sau oportunități de creștere a vânzărilor celor existente, colectează și analizează informații statistice, evaluează acțiunile concurenților, monitorizează industria, organizează munca unei echipe de cercetare care află preferințele potențialilor cumpărători, procesează cele primite informații, prognoze și recomandări. Munca unui agent de marketing la 90% este analitică. Munca în domeniul marketingului se bazează pe capacitatea de a lucra cu o cantitate mare de date digitale, de a analiza indicatorii, de a compara rezultatele și de a trage concluzii logice.

Ce face un manager de PR? Responsabilitățile sale se reduc în principal la coordonarea și controlul activităților serviciului. Pe baza semnificației conceptului relatii cu publicul, specialistul în PR este responsabil pentru orice comunicare a întreprinderii cu publicul, și anume, pentru comunicările media și formarea unei imagini pozitive a întreprinderii în ochii publicului țintă.

Proiectantul construiește. Construiește lumea pentru utilizator - confortabilă și atractivă. Știe ce este bine conceput și ce este rău. Cineva trebuie să decidă acest lucru.

Un agent de publicitate, munca sa cu publicitatea este considerată una dintre „cele mai tinere” de pe piața muncii. De aceea, vârsta medie a agenților de publicitate nu depășește 30 de ani. Dar acesta nu este un motiv de neîncredere. Activitatea de publicitate din Chișinău, Moldova se dezvoltă rapid și cu succes. Astăzi, se așteaptă un miracol de la un specialist în publicitate. Acesta este un profesionist care va putea să efectueze cercetări, să analizeze piața și să se gândească la conceptul de produs publicitar.

Vrem să oferim o modalitate ușoară de a găsi sau de a oferi potențialilor clienți reclame, de a lucra ca designer, de locuri de muncă și de posturi vacante pentru ca un specialist în marketing și IT să folosească serviciile site-ului nostru Lei.md din Chișinău, Moldova. De ce este nevoie pentru asta? Dacă aveți nevoie de locuri de muncă vacante și lucrați ca agent de marketing, designer, agent de publicitate, găsiți anunțul adecvat și contactați angajatorii. Și dacă oferiți locuri de muncă vacante pentru un agent de marketing, un designer, un agent de publicitate, plasați-vă anunțul pe un forum gratuit al site-ului Lei.md la Chișinău, Moldova.

Top