Producție / energie

4
Котел паровой КВ-300 КВ-500

Cazan cu abur KV-300 KV-500

5,000.00$(Negociabil)
5
Котел паровой Е1-9 Е1,6-9 Е2,5-9

Cazan cu abur E1-9 E1.6-9 E2.5-9

10,000.00$
1
Котел паровой МЗК-7

Cazan cu abur MZK-7

9,500.00$
5
Тентовик (сварщик ткани ПВХ)

Copertina (sudor țesături PVC)

40,00 MDL(Negociabil)
1
Работа для сварщика TIG Бельгия!!!

Job pentru sudor TIG Belgia!!!

15.00€(Fix)

Lucrul în sectorul producției și energiei Moldova

Lucrările de producție în Moldova există astăzi în următoarele domenii: industria alimentară; industria de parfumerie și cosmetică; industria materialelor de construcție; industria usoara; industria mobilei; industria chimica; producerea materialelor de ambalare. Prin urmare, un muncitor pentru producție este întotdeauna solicitat. Instituțiile de învățământ din Moldova formează specialiști profesioniști din toate profesiile pentru a lucra în producție în industriile listate.

Pentru a găsi posturi vacante pentru producție, dorim să vă interesăm găsind o reclamă pe site-ul nostru Lei.md. la Chișinău, Moldova. Pe site, în secțiunea Anunțuri, există în prezent locuri vacante - munca în producție. Dacă doriți să oferiți un loc de muncă în industria prelucrătoare ca angajator, scrieți un anunț și postați-l pe avizier. Totul este rapid și gratuit.

Strategia energetică a Moldovei prevede că în 2020 va exista o integrare deplină pe piața internă a energiei din Uniunea Europeană. De aceea, specialiștii în energie au mare nevoie.

Există astfel de specialiști, datorită cărora căldura și electricitatea intră în casele noastre și fără de care munca multor întreprinderi industriale și centrale electrice este imposibilă. Se numesc energetice. Munca în industria energiei se bazează pe controlul funcționării echipamentelor care produc energie. Inginerii de energie monitorizează generarea și distribuția neîntreruptă pe rețele și siguranța condițiilor de lucru. Aceștia sunt angajați în proiectarea și instalarea echipamentelor, verifică funcționalitatea acestuia, întocmesc comenzi pentru piesele sau echipamentele necesare și efectuează reparații. În plus, inginerii electrici aleg cel mai optim mod de funcționare al echipamentului, țin evidența consumului de energie și determină care ar trebui să fie costurile de combustibil ale întreprinderii.

Site-ul nostru Lei.md din Chișinău, Moldova vă va ajuta să găsiți specialiști care să le ofere muncă în sectorul energetic. Este necesar să publicați un anunț de post vacant pentru un inginer electric și problema este rezolvată. Și dacă aveți nevoie de muncă în companii energetice, puteți, de asemenea, să postați propriul dvs. anunț, rapid și gratuit pe site Lei.md... pe avizier. Asigurați-vă că scrieți numerele de contact.

Pe baza materiei prime locale:

  • industria alimentară (vinificație, conserve, zahăr, tutun, măcinarea făinii
  • cereale, grăsimi și ulei, cofetărie);
  • industria de parfumerie și cosmetică - condiționat, deoarece majoritatea
  • gama de materii prime a fost importată;
  • industria materialelor de construcție (producție pe bază de gips, producție
  • ciment, pereți, materiale legante și termoizolante, produse ceramice);
  • industria ușoară (piele, încălțăminte, blană), de asemenea condiționat, din moment ce pentru
  • producția de încălțăminte și blănuri, cea mai mare parte a gamei de materii prime a fost importată);
  • industria farmaceutică - de asemenea condiționată, deoarece majoritatea nomenclaturii
  • materiile prime erau importate;
  • industria locală și arte și meserii.

2) Industrii intensive în domeniul științei, cu consum redus de materiale și intensivă în muncă, care operează pe materii prime importate:

  • inginerie mecanică (producția de tractoare și mașini agricole, echipamente tehnologice pentru industria alimentară, pompe, mașini-unelte, frigidere industriale, inclusiv containere, electronice radio, instrumente și echipamente de automatizare, produse pentru complexul militar-industrial, echipamente medicale, electronice de larg consum și inginerie electrică - Televizoare, frigidere și congelatoare, mașini de spălat);
  • industria ușoară (producția de textile, tricotaje, articole de îmbrăcăminte, covoare, galanterie, piele artificială și produse din cauciuc);
  • industria mobilei;
  • industria chimica;
  • producerea materialelor de ambalare.
Top