Agricultură / agroindustrie / silvicultură

Locuri de muncă în silvicultură și agricultură Moldova

Locurile de muncă vacante în agricultură sunt cele mai solicitate în Moldova, deoarece țara noastră este agroindustrială. Oamenii fericiți sunt oameni bine hrăniți. Specialiștii în agricultură lucrează pentru a ne asigura că frigiderele noastre sunt umplute cu produse gustoase și sănătoase.

Printre ei se numără și un agronom - acest specialist gestionează etapele de creștere a cerealelor, legumelor și fructelor. Monitorizează pregătirea pentru însămânțare și recoltare, îmbunătățește calitatea culturilor, crește randamentul. Vă puteți specializa în cultivarea cerealelor sau a legumelor fructifere.

Separat, există crescători care dezvoltă noi soiuri de plante. Un inginer de grădină zoologică și un tehnician zootehnic sunt implicați în agricultură și creșterea animalelor, iar creșterea animalelor la scară industrială este sarcina tehnicienilor zootehnici. Topografii din agricultură gestionează resursele funciare, le îmbunătățesc, efectuează studii cadastrale și geodezice. De multe ori munca este legată de drept și administrație. Tehnician mecanic. În complexul agroindustrial, munca șoferilor de mașini agricole și mecanicii auto este extrem de importantă. Operatorii de mașini cu ajutorul unui tractor sau a unei combine de recoltat efectuează cea mai mare parte a muncii pe teren, dezvoltând, plantând, udând și colectând produse vegetale. Munca într-o firmă agricolă ca manager constă în gestionarea proceselor din complexul agricol.

Managerii agricoli - economiști și comercianți. Ei planifică activitatea departamentelor, se ocupă de documentație, finanțe, strategii de marketing în cadrul industriei. Munca în sectorul agricol necesită o înțelegere a agronomiei, a zootehniei și a gestionării terenurilor pentru un manager.

Munca în silvicultură este asigurată de specialiști care lucrează în parcuri forestiere, silvicultură, întreprinderi forestiere, întreprinderi din industria lemnului, ferme de vânătoare (împreună cu păstorii), rezervații naturale, sanctuare ale faunei sălbatice, companii de ecologizare urbană, întreprinderi de recoltare și prelucrare a lemnului, expediții forestiere, ecologice servicii, departamente forestiere. Pădurarul conduce și asigură protecția pădurilor împotriva incendiilor. Pădurarul este responsabil să se asigure că tăierea copacilor nu dăunează pădurii, că se plantează copaci noi la timp, că nu există blocaje ale trunchiurilor vechi căzute etc. El organizează pregătirea semințelor și răsadurilor, determină timpul și locul plantării. Angajații din silvicultură realizează poieni care împart pădurea în sferturi, în caz de incendiu, sapă în păduri de-a lungul marginii (o barieră împotriva focului scăzut) și verifică în mod regulat starea poienilor și a zonelor săpate.

Pentru a găsi sau a oferi locuri de muncă în silvicultură și agricultură, am dori să folosiți serviciile site-ului Lei.md, avizier gratuit în Chișinău, Moldova. Crede-mă că este foarte rapid, gratuit și garantat. Principalul lucru este să plasați sau să găsiți anunțul dorit, indicând numerele de contact.

Top