Secretariat / AXO

Post: manager, secretar, administrator

Astăzi, la Chișinău, posturile vacante în Moldova de manager, secretar, administrator sunt la mare căutare.

Cuvântul „manager” a venit la noi din limba engleză și a găsit o utilizare activă chiar și fără traducere. Semnificația sa este cunoscută de majoritatea dintre noi: lider, manager. Managementul - un set de metode de management - a început să apară atunci când au apărut diverse întreprinderi producătoare și a devenit necesar să se distribuie funcții între angajați. Până acum, activitatea unui manager a devenit larg răspândită și este solicitată în diverse domenii. Lumea cunoaște numele multor specialiști talentați în acest domeniu. Managerul administrativ este un lider întreprinzător, inventiv, inventiv.

Orice manager are întotdeauna nevoie de o secretară care să îndeplinească numeroase comenzi, să creeze o atmosferă specială la recepție și să fie o verigă de legătură de încredere în activitatea întregii echipe. Dacă vă place să vă programați, să programați timpul și să ajutați alte persoane, atunci a fi funcționar poate fi potrivit pentru dvs. Dacă secretarul dorește să își construiască o carieră de succes, atunci este extrem de important pentru el să dezvolte abilități ușoare (peste abilități profesionale). Concentrarea pe sarcini, viteza de reacție, atenția la detalii și memoria bună sunt extrem de importante pentru un loc de muncă de secretar.

Mulți oameni cred că lucrul ca administrator este un început excelent pentru o carieră. Într-un sens, este. Dar ce ar trebui să facă un administrator? Administratorul etajului de tranzacționare (acest lucru se aplică și administratorilor din restaurante) organizează activitatea personalului de serviciu: vânzători, chelneri, barmani și așa mai departe. Munca administrativă presupune controlul asupra îndeplinirii sarcinilor oficiale de către personal, în conformitate cu toate standardele din orice domeniu de activitate.

Dacă aveți nevoie de posturi vacante de manager, posturi de birou, secretar, posturi de funcționari, posturi de administrator, puteți utiliza serviciile noastre pe site-ul Lei.md din Chișinău, Moldova. Pentru a face acest lucru, puteți plasa un anunț gratuit pe avizier Lei.md... De asemenea, accesând site-ul nostru web puteți găsi reclama de care aveți nevoie pentru toate posturile vacante necesare.

Top