Începerea carierei / Studenți

Munca studentului și munca fără experiență

Munca pentru studenții din Chișinău, Moldova este asigurată tuturor. Locuri de muncă vacante pentru studenți, cele mai populare: curierat, ospătar, consultant în vânzări, încărcător, promotor, comerciant, intervievator, redactor. Acest timp distractiv de învățare, când percepem totul un pic ca un joc sau o extensie a copilăriei, ne oferă posibilitatea - și chiar încurajează! - să experimentăm activ cu diferite domenii de activitate.

Principala datorie a agenților de curierat este să circule prin oraș și să livreze colete. Având în vedere caracterul călător al activităților curierului, putem spune că gradul de supraveghere asupra calității muncii sale este scăzut, în timp ce gradul de responsabilitate este destul de ridicat

Un chelner este angajatul unui restaurant sau cafenea care servește vizitatorii. La prima vedere, această lucrare este simplă, nu necesită abilități speciale: trebuie să luați o comandă de la un vizitator, să curățați masa după ce clientul pleacă, să faceți calculul corect în funcție de costul vaselor selectate.

Un vânzător consultant este un vânzător ale cărui atribuții, pe lângă emiterea bunurilor, includ și consilierea cumpărătorilor. Munca cu jumătate de normă pentru studenții din acest domeniu este foarte acceptabilă și de succes.

Loader este o profesie bine cunoscută care nu necesită nicio educație și implică în principal utilizarea forței fizice brute. O astfel de muncă fără experiență este acceptabilă pentru studenți.

Promotor (din engleză promote - to promote, raise) - o persoană angajată în publicitate directă sau vânzare de bunuri sau servicii. Un comerciant este un specialist în afișarea corectă a mărfurilor pe rafturile magazinelor.

Un intervievator este un angajat care efectuează sondaje de marketing, politice sau sociale ale populației pentru a afla preferințele și opiniile oamenilor cu privire la o anumită problemă și pentru a determina publicul țintă al companiei sale.

Un redactor este un specialist care scrie texte publicitare. Rezultatul muncii de înaltă calitate a redactorului este textul, după citire, care naște dorința de a achiziționa produsul promovat.

Căutarea unui loc de muncă pentru studenți, posturile vacante fără experiență profesională sunt postate în reclame pe site-ul Lei.md din Chișinău, Moldova. Contactați buletinul gratuit Lei.md... Informațiile sunt furnizate integral și prin numerele de contact puteți găsi sau oferi locuri de muncă studenților sau lucrați fără experiență în Chișinău, Moldova.

Top