Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Lucrați în străinătate

Filtrează după :
0
Сварщики, монтеры Польша

Sudori, montatori Polonia

1,700.00$(Fix)
1
Срочная вакансия на стройке (Германия)

Post vacant urgent pe un șantier (Germania)

10.00€(Negociabil)
1
Срочная вакансия на складе (Германия)

Loc de muncă vacant urgent (Germania)

1,600.00€(Fix)
1
Срочная вакансия на автомобильном производстве

Post vacant urgent în industria auto

9.00€(Fix)
1
Срочная вакансия на складе (Германия)

Loc de muncă vacant urgent (Germania)

1,600.00€(Fix)
1
Срочная вакансия на складе (Германия)

Loc de muncă vacant urgent (Germania)

9.00€(Fix)
1
Срочная вакансия на складе (Германия)

Loc de muncă vacant urgent (Germania)

1,500.00€(Negociabil)
1
Срочная вакансия на складе (Германия)

Loc de muncă vacant urgent (Germania)

9.00€(Negociabil)
1
Вакансия на холодный склад (Германия)
1
Работа на складе в Германии для семейной пары

Lucrez într-un depozit în Germania pentru un cuplu

Gratuit

Lucrați în străinătate

S-a crezut întotdeauna că a câștiga în străinătate este mult mai profitabil decât a câștiga în țara de origine. Dacă primiți un salariu în dolari sau euro, înseamnă că puteți acumula capital și economisi bani pentru lucrurile de care aveți nevoie mult mai repede. În plus, experiența de muncă în străinătate este un plus suplimentar pentru angajare. Mulți oameni, care nu își găsesc chemarea, vor să-și încerce norocul și să afle cum să găsească de lucru în străinătate. Să încercăm să înțelegem totul mai detaliat - este realist să găsești un loc de muncă în străinătate? Există mai multe tipuri de permise pentru a locui și a lucra în străinătate. Cele mai accesibile sunt viza de muncă și permisul de ședere temporar într-o anumită țară.

Cel mai simplu mod de a rămâne în străinătate este prin munca legală. Primul pas care trebuie făcut pentru angajarea legală este obținerea unei oferte de muncă sau încheierea unui contract cu un angajator străin. Munca juridică în străinătate, adică o viză de muncă vă va permite să rămâneți în străinătate de la 6 luni la 3 ani.
A doua metodă de legalizare disponibilă este obținerea unui permis de ședere temporar. Pe baza acestui document, în timp, veți putea solicita rezidența permanentă și, pentru început, va deschide posibilitatea de a deschide vize către țări terțe, pentru călătorii în care ucrainenii trebuie să se confrunte cu dificultăți (de exemplu, Anglia sau SUA).
Munca sezonieră în străinătate este angajarea temporară, care oferă o oportunitate nu numai de a câștiga bani în plus, ci și de a vă familiariza cu particularitățile, tradițiile și cultura altei țări.

Este important să căutați aceleași locuri de muncă în străinătate pe diferite site-uri, să cântăriți argumentele pro și contra și să înțelegeți salariul mediu pentru funcții similare. Cel mai adesea, escrocii încearcă să acționeze împotriva noilor veniți, indicând salarii prea tentante, acest lucru ar trebui să fie alarmant. Imediat merită să înțelegem că cei care lucrează fără să știe limba țării în care au ajuns se vor confrunta inevitabil cu o barieră lingvistică, deci este încă mai bine să urmezi cursuri de limbă după ce stăpânești minimul de bază. La început, va fi dificil să vă adaptați la noul mediu: legi diferite, mentalitate, locuri necunoscute și alte dificultăți standard, dar acestea pot fi depășite.

Vă sugerăm să utilizați serviciile site-ului nostru pentru a găsi locuri de muncă vacante în străinătate, pentru aceasta trebuie să scrieți sau să găsiți un anunț pe buletinul gratuit al site-ului Lei.md la Chișinău, Moldova.

Top