Playere media

Cumpărați player video, media player în Chișinău, Moldova

Un player media pentru un televizor este în esență un computer mic adaptat pentru redarea convenabilă a datelor media, vă permite să redați muzică, să redați filme, să vizualizați fotografii etc. Un player media staționar pentru un televizor este un monobloc dreptunghiular care se află lângă televizor și este conectat la acesta prin cabluri.

Poate fi conectat la unități interne, unități de disc optice și o serie de funcții multimedia. Un player media portabil pentru TV este mai compact decât un model staționar, dar inferior în ceea ce privește un set de funcții (în special, nu puteți instala o unitate de disc optic). Un astfel de dispozitiv este potrivit pentru spații închise. Playerul compact DVD video convertește televizorul în smart tv. Uneori există playere media, playere DVD, realizate într-o formă neobișnuită (adesea sub forma unei camere web). Aceste dispozitive sunt instalate pe televizor. Avantajul acestor modele este prezența unei camere și a unui microfon. Player Blu-ray - aceste playere sunt proiectate să funcționeze cu discuri Blu-ray. De asemenea, acceptă CD-uri și DVD-uri. Blu-ray Disc vă permite să stocați filme în HDTV de înaltă definiție. Discurile Blu-ray pot înregistra de câteva ori cantitatea de DVD-uri. Puteți cumpăra un media player de orice tip în Chișinău, Moldova accesând buletinul Lei.md.

Playere video, cele mai mari avantaje ale lor: suport complet pentru limbă; viteză rapidă de lucru; programul poate deschide cu ușurință chiar și un fișier care nu a fost descărcat complet; suport pentru un număr mare de formate: * .avi, * .mpg, * .wmv, * .mp4, * .divx și altele; posibilitatea de a se potrivi cu imaginea de pe ecran, astfel încât să nu existe „bare negre” pe părți.

DVD player componenta sa fizică: un dispozitiv autonom care conține o unitate optică pentru citirea informațiilor de pe un disc DVD, inclusiv DVD-Audio și HD DVD (trebuie remarcat faptul că playerele DVD acceptă și CD-urile, nu, la rândul lor, majoritatea playerelor Blue Ray ulterioare acceptă DVD); componentă software: Firmware conceput pentru a reproduce (reda) conținut DVD-Video.

Vă oferim să achiziționați un player video, un media player prin plasarea unei reclame pe buletinul informativ Lei.md din Chișinău, Moldova. Puteți cumpăra rapid un media player pentru TV, un DVD player postând informațiile relevante pe site-ul Lei.md din Chișinău, Moldova. Accesați pagina gratuită a site-ului Lei.md și veți găsi sau plasa rapid reclama dorită pentru achiziționarea de playere video, playere media în Chișinău, Moldova. Asigurați-vă că includeți numerele de contact.

Top