microunde

Cumpărați un cuptor cu microunde second-hand în Moldova, Chișinău

Cuptorul cu microunde provine din invenția stațiilor radar. La munca lor, pentru prima dată, au descoperit capacitatea undelor radio de a crea un efect termic, a fost necesar să se facă protecție termică pentru echipamente. Cuptorul cu microunde a fost dezvoltat în Japonia la firma Sharp. În 1962, au fost comercializate primele cuptoare cu microunde. În 1966, cuptoarele au început să fie echipate cu o placă rotativă. În 1979, sistemul de control a devenit bazat pe microprocesor, iar în 1999 a fost un computer cu acces la Internet. Cuptorul cu microunde modern a evoluat într-un cuptor combinat, în care puteți găti în cinci moduri:

1) radiații cu microunde.
2) Grătar.
3) Grătar cu convenție.
4) Cuptor cu microunde cu convenție.
5) Cuptor cu microunde și grătar cu convenție.

Cuptorul cu microunde a devenit mult timp un fel de salvare, care este solicitat nu numai în case, ci și în birouri. La urma urmei, este mult mai plăcut să mănânci mâncare caldă la prânz decât să te sufoci cu mâncarea rece.

În loc să se joace cu o sobă cu gaz când adulții sunt plecați, pot apăsa pur și simplu un buton pentru a încălzi un anumit vas. Nu este delict pentru cei cărora le place să gătească, deoarece unele cuptoare cu microunde includ caracteristici precum un grătar.

Apropo, despre putere. Este exact ceea ce ar trebui să căutați atunci când cumpărați. Depinde de ea cât de repede acesta sau acel fel de mâncare va fi încălzit sau gătit. Pentru cele mai comune cuptoare, este caracteristică o putere de 700-1000W. Și pentru elementele de încălzire este mai bine să le alegeți pe cele unde este mai mare, să zicem, până la 1300 W. În același timp, principalul lucru este să alegeți modul corect în timpul gătitului, pentru a nu consuma exces de energie și, în plus, pentru a nu supraîncălzi alimentele.
Factorul de care trebuie să țineți cont atunci când cumpărați este acoperirea. Printre acestea se numără emailul, oțelul inoxidabil și ceramica. Primele sunt mai ieftine, celelalte sunt mai scumpe.

Puteți cumpăra un cuptor cu microunde, nu un cuptor cu microunde scump în Moldova, Chișinău, contactând site-ul nostru Lei.md. Pe buletinul gratuit Lei.md puteți găsi cu ușurință informații despre cumpărarea unui cuptor cu microunde. De asemenea, aveți ocazia să plasați reclama dorită pentru achiziționarea unui cuptor cu microunde. Scrieți numerele de contact. Dacă aveți nevoie să cumpărați un cuptor cu microunde folosit în Moldova, Chișinăul găsește și reclama de care aveți nevoie pe site Lei.md.

Top