Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Frigidere

Filtrează după :
1
Холодильник Samsung RB38T676FEL/UA

Frigider Samsung RB38T676FEL / UA

10.699,00 MDL(Fix)
1
Холодильник LG GA-B509MVQM

Frigider LG GA-B509MVQM

10.699,00 MDL(Fix)
1
Холодильник Hisense RB372N4AC2
1
Холодильник Indesit DF 4181 W

Frigider Indesit DF 4181 W

5.599,00 MDL
1
Холодильник Gorenje RKI 2181 E1

Frigider Gorenje RKI 2181 E1

10.999,00 MDL(Fix)

Cumpărați un frigider folosit în Moldova, Chișinău

Este pur și simplu imposibil să ne imaginăm existența unui om modern fără frigider. Este posibil ca casa noastră să nu aibă televizor, covor, Wi-Fi, dar nu frigider. Și nu doar un frigider! Din viața de zi cu zi, bătăile zgomotoase și solicitantele de la decongelarea săptămânală a bunicilor „ZIL” și „Minsky” au dispărut rapid. Au fost înlocuite de frigidere elegante ale ultimelor mărci. Datorită varietății acestor aparate de uz casnic utile existente pe piață, chiar și un cumpărător foarte pretențios și cu discernământ poate alege modelul de frigider care i se potrivește în mod ideal. Frigiderele uzate sunt la mare căutare.

Ce să cauți atunci când alegi un frigider? Începeți cu dimensiuni. Volumul frigiderelor și congelatoarelor este cel mai important parametru, clasa energetică, nivelul de zgomot, designul interior atent. Congelatoarele sunt o invenție incredibil de utilă a umanității. Cu ajutorul lor, puteți maximiza termenul de valabilitate al alimentelor, puteți face provizii alimentare pentru utilizare ulterioară, aveți întotdeauna la îndemână o porție de înghețată delicioasă și puteți salva alimentele pe care le-ați cumpărat sau le-ați gătit prea mult din deteriorări. Congelatorul ajută la ușurarea vieții și mulți oameni o folosesc. Congelatoarele vor ajuta, de asemenea, la păstrarea tuturor elementelor utile și a frumuseții produselor.

Este ușor să cumpărați frigidere second hand în Moldova, Chișinău: accesați site-ul nostru Lei.md. În anunțurile de uz casnic frigidere: sunt indicate numerele de telefon pentru contacte. Puteți găsi rapid și fără a pierde timpul, în mod independent găsiți vânzarea de frigidere, frigidere și congelatoare uzate. Plasați-vă anunțul pe un forum gratuit Lei.md nu e complicat. Trebuie să faceți o fotografie a frigiderului, a camerei, să scrieți parametrii și să scrieți numerele de contact.

Top