Sobe / cuptoare

Cumpărați o sobă de bucătărie folosită în Chișinău, Moldova

Este dificil să vă imaginați o bucătărie modernă fără aragaz, dar alegerea acestei tehnici este atât de bogată încât de multe ori nu este o sarcină ușoară alegerea unui model potrivit. Te interesează o sobă pe gaz sau o sobă electrică? Contrar credințelor populare, mâncarea poate fi gătită delicios în orice condiții, indiferent de tipul de legătură cu aragazul dvs., principalul lucru este abilitatea bucătarului. Aragazele cu inducție devin din ce în ce mai relevante, care încălzesc mâncarea, nu vasele, se încălzesc foarte repede la temperatura dorită, dar necesită costuri suplimentare pentru vase.

Pe site-ul nostru Lei.md din Chișinău, Moldova puteți alege și cumpăra o sobă de bucătărie, precum și sobe folosite pentru fiecare gust, puteți compara mai multe modele. Atunci când alegeți, ar trebui să acordați atenție dimensiunilor modelului. O sobă de bucătărie standard are parametri tipici de lățime și adâncime - 50x50, 60x60 sau 50x60, dar unii producători produc sobe de bucătărie mai înguste (Darina, Dream, Flama) sau, dimpotrivă, cele de dimensiuni mari (Simfer). Funcțiile suplimentare populare includ: grătar; arzătoare cu dublă și triplă coroană pentru încălzire ultrarapidă.
Un factor important este curățarea cuptorului. Există mai multe tipuri de curățenie: tradițională (aici aveți nevoie de detergenți și un burete); catalitic (suprafața interioară a cuptorului este acoperită cu un smalț special, care colectează impuritățile în pori și le descompune la temperaturi ridicate în apă și funingine potrivite pentru o curățare ușoară); pirolitic (cuptorul „se curăță” într-un mod special de funcționare, intervenție minimă a omului); hidroliza (metoda de curățare ușoară folosind reactivi și apă). Ce plită să alegeți în același timp vă va spune doar propriul gust. Smalțul clasic este rezistent la murdărie și își păstrează strălucirea pentru o lungă perioadă de timp cu o îngrijire adecvată, ceramica din sticlă arată elegant și, de asemenea, nu necesită mult efort de curățat, iar sticla călită este recunoscută de experți ca fiind cel mai durabil și durabil material. Sunați-ne și vă vom ajuta să alegeți aragazul viselor voastre!
Dacă aveți nevoie să cumpărați sau să vindeți o sobă cu gaz uzată, o sobă uzată, o sobă electrică, vă oferim să plasați un anunț gratuit pe site-ul Lei.md din Chișinău, Moldova. Puteți scrie independent un anunț pe avizier, puteți specifica toți parametrii, puteți fotografia un aragaz sub diferite forme și îl puteți plasa pe site-ul Lei.md. Furnizați numere de telefon de contact. Prin plasarea unui anunț pe site Lei.md, pe buletinul gratuit veți găsi aragazul dvs. de vis!

Top