Procesoare / tocătoare de alimente

Cumpărați robot de bucătărie, blender, tocător în Chișinău, Moldova

Doriți să cumpărați un robot de bucătărie, blender, tocător în Chișinău, Moldova? Suntem pregătiți să oferim informații scurte pentru plasarea reclamei de care aveți nevoie pe site-ul nostru Lei.md pe un forum gratuit.
Robotul de bucătărie vă va elibera mult timp pentru a vă petrece lucruri mai interesante. Principalele criterii pentru achiziționarea corectă a unui combinat de casă sunt puterea suficientă, siguranța necesară, ușurința în utilizare și funcționalitatea bună. Combinații de bucătărie multifuncționale - echipate cu diverse funcții sub formă de blender, un dispozitiv pentru stoarcerea sucului, măcinarea cărnii, o moară și alte opțiuni utile. Partea principală a acestor mașini universale de bucătărie este echipată cu un motor electric puternic de peste 700 de wați, un bol mare și o setare a vitezei. Puteți achiziționa acest produs fără o mașină de tocat carne sau fără alte funcții care nu sunt necesare, totul depinde de nevoile dvs.

Blender, blender de bucătărie. Blenderele submersibile constau dintr-un „mâner” din plastic sau metal cu un motor intern și un accesoriu rotativ (pot fi mai multe dintre ele). Pro: compactitate, mobilitate, capacitatea de a manipula porțiuni mici, capacitatea de a schimba independent poziția cuțitului (spre deosebire de modelele staționare), versatilitate datorită prezenței atașamentelor în scopuri diferite. Blenderele staționare constau dintr-un ulcior cu un cuțit în partea de jos și o bază cu un motor. Pro: lucrarea blenderului nu necesită aproape nici o participare; este mult mai convenabil să gătiți supe și băuturi pentru mai multe persoane simultan, apoi să le turnați imediat în pahare. Plasând anunțul pe tabloul gratuit Lei.md din Chișinău, Moldova, după numerele de telefon pe care le-ați rămas, veți ajuta la cumpărarea unui blender ieftin și rapid.

Totul despre polizoare. Un tocător de alimente este un robot de bucătărie, doar de dimensiuni mici și, de regulă, mai puțin puternic. Dar face o treabă excelentă de a felia mâncarea, chiar și nucile și carnea crudă. Cu un volum de bol de la 0,2 la 1 l, râșnițele ocupă foarte puțin spațiu și sunt depozitate convenabil într-o bucătărie mică. Elicopterul este indispensabil pentru pregătirea alimentelor pentru bebeluși și dietă! Principiul de funcționare a râșniței în bucătărie este foarte simplu - produsele sunt plasate într-un castron cu un cuțit preinstalat (un set de cuțite), pe capac există un buton, apăsând care pune cuțitul în mișcare. Dispozitivul de eliminare a deșeurilor alimentare permite în câteva secunde să scape bucătăria de gunoiul acumulat după gătit, pentru a curăța frigiderul de mâncare învechită. Și, de asemenea, rezolvă rapid problema scoaterii fructelor de sezon perisabile și a curățării acestora. Pentru a cumpăra sau vinde orice tocător, plasați gratuit un anunț pe buletin, independent, fără intermediari Lei.md la Chișinău, Moldova.

Top