Mașini de spălat vase

Cumpărați o mașină de spălat vase folosită în Chișinău, Moldova

Pentru a cumpăra mașini de spălat vase sau uzate, vă sugerăm să contactați site-ul nostru web Lei.md din Chișinău, Moldova. Dacă fondurile necesită economii, atunci vă puteți opri la o mașină de spălat vase uzată, o mașină de spălat vase de uz casnic.

Mașinile de spălat vase moderne sau PMM-urile pot face multe când vine vorba de curățarea vaselor. Dacă aveți de gând să cumpărați unul dintre ei, aflați mai multe despre acești asistenți în materialul nostru. Cum funcționează o mașină de spălat vase?

Mașina de spălat vase este un rezervor mare, etanș. La acesta sunt conectate două furtunuri: intrare și ieșire. Primul furnizează apă către interiorul mașinii, unde este distribuită folosind așa-numitele basculante - pulverizatoare rotative de ploaie. Al doilea furtun conduce apa murdară pe canal. Apa este încălzită cu un element de încălzire.

Interiorul mașinii este împărțit de coșuri de plastic mobile în care sunt încărcate vasele. În ușa PMM există recipiente cu dozatoare pentru detergenți, sare, care înmoaie apa și agent de clătire, care îndepărtează calcarul și face strălucirea vaselor. Vasele se spală cu apă cu săpun, apoi se clătesc cu apă curată și se usucă.

Mașinile de spălat vase moderne sunt echipate cu cea mai recentă tehnologie. Acestea vă permit să reduceți nivelul de zgomot în unele modele Hansa până la 45 dB, să reduceți consumul anual de energie la 266 kWh și să spălați 14 seturi de vase în doar 27 de litri de apă. Și când spălați manual aceeași cantitate de vase, veți avea nevoie de 250 până la 420 litri.
Protecția împotriva scurgerilor, ceea ce înseamnă liniște sufletească chiar și atunci când spălați vasele pe timp de noapte, este asigurată de o supapă specială Aquastop, care este instalată în furtunul de admisie și oprește instantaneu apa în caz de pericol.

După toate acestea, puteți plasa cu încredere un anunț sau puteți găsi anunțul dorit pentru mașinile de spălat vase pe buletinul gratuit de pe site-ul nostru Lei.md la Chișinău, Moldova. Asigurați-vă că vă lăsați contactele.

Top