Hote

10
Установка ВЫТЯЖКУ СТИРАЛЬНУЮ, ПЛИТУ, ПОСУДОМОЕЧНУЮ

Instalare

200,00 MDL(Negociabil)

Cumpărați o hota de bucătărie la mâna a doua în Chișinău, Moldova

Capota a încetat de mult să fie ceva uimitor, special, neobișnuit. Acum aproape toate apartamentele și căsuțele cu bucătărie sunt echipate cu acest dispozitiv. O hota la bucătărie este necesară pentru a elimina aerul poluat, pentru a elimina mirosurile care apar în timpul utilizării aragazului, plitei sau cuptorului atunci când prăjiți, coaceți sau chiar doar încălziți alimentele. De asemenea, economisește răspândirea fumului de tutun în cazul în care gospodăriile preferă să fumeze în bucătărie, mai degrabă decât să iasă în balcon sau afară pentru asta. Este deosebit de important să aveți o hota de bucătărie atunci când planificați un apartament care nu include o ușă de bucătărie. Acum, camera de gătit este adesea combinată cu o cameră comună și doar un ghișeu de bar sau o partiție decorativă servește ca separator. Bineînțeles, în acest caz, este deosebit de important ca mirosurile să nu se răspândească prin cameră.
Hote moderne sunt împărțite în încorporat, plat și cupolă și insulă.

Hote de bucătărie încorporate sunt aproape invizibile, deoarece sunt aproape complet ascunse în dulapul de deasupra aragazului. Doar suprafața de lucru rămâne deschisă. Cele plate și cu cupole sunt de obicei ținute pe paranteze speciale în perete. Insularele sunt montate pe tavan în bucătărie, unde aragazul este situat nu de perete, ci în centru.

Aproape toate hote de bucătărie funcționează în două moduri: ieșire și recirculare. În primul caz, aerul poluat din cameră este evacuat printr-o conductă în conducta de ventilație, iar aerul proaspăt intră prin fereastră. Iarna, este mai indicat să folosiți modul de recirculare, atunci când aerul furnizat capotei trece prin sistemul de filtrare și iese deja purificat.
Alegerea hotei este un pas important în procesul de proiectare a bucătăriei. Puteți cumpăra o hota pentru bucătărie găsind anunțul dorit de pe site Lei.md , pe avizier. Vi se oferă posibilitatea de a plasa un anunț, extrase de fotografii pe un forum gratuit. Lăsați-vă telefoanele și hota Moldova va putea să vă găsească clientul.

Top