Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Echipamente climatice

Filtrează după :
6
Осушители воздуха для любого помещения.

Dezumidificatoare pentru orice cameră.

3.050,00 MDL(Fix)
3
Кондиционер Hisense AS-07HR4SYDDC

Aer condiționat Hisense AS-07HR4SYDDC

5.099,00 MDL(Fix)
1
Конвектор Vitek VT-2172

Convector Vitek VT-2172

799,00 MDL(Fix)
2
Увлажнитель воздуха Polaris PUH5545

Umidificator Polaris PUH5545

549,00 MDL(Fix)

Echipament climatic pentru cumpărarea casei în Chișinău, Moldova

Aparatele climatice pentru casă din Chișinău, Moldova sunt foarte populare.
Viața modernă este de neconceput fără tehnologie climatică: aparate de aer condiționat, ventilație, hote, umidificatoare și purificatoare de aer - piața ne oferă multe opțiuni pentru o viață confortabilă în Chișinău, Moldova. Astăzi aparatele de aer condiționat uzate au devenit o necesitate zilnică atunci când creezi confort în apartamentul sau casa ta.

Există multe motive pentru a rămâne fără apă caldă în Chișinău, Moldova. Cea mai profitabilă soluție este cumpărarea unui cazan folosit - un încălzitor electric de stocare care consumă doar 1-2,5 kW de energie electrică. Cazanul este capabil să furnizeze apă încălzită la 60-75 ° C, atât un apartament mic, cât și o casă privată mare. Cazanele utilizate se disting prin metodele de instalare, forma, din care metal este realizat rezervorul, prin tipul de element de încălzire.
Sistemele split sunt o mașină de încălzit concepută pentru a transfera căldura dintr-o cameră în exterior. Dacă este cald afară, dar răcorit acasă, atunci pentru a răcori și mai mult camera, conform legilor fizicii, trebuie să faceți ceva de lucru. Așa se întâmplă într-un sistem split: compresorul pompează freonul, care fierbe în blocul interior la o temperatură scăzută, iar în blocul exterior se condensează la o temperatură ridicată. Sistemele split sunt proiectate pentru a menține o temperatură confortabilă.

Nu există un principiu de încălzire mai natural decât cel inventat de însăși natura. Și tehnologiile moderne au folosit cu succes acest principiu, întruchipându-l pe scara unui încălzitor folosit.
Radiatoarele de încălzire uzate combină proprietăți de rezistență ridicată cu un aspect estetic. Sarcina lor principală este de a rezista la presiunea necesară a lichidului de răcire și de a oferi posibilitatea de a regla temperatura din cameră.

Pentru a cumpăra echipamente climatice de uz casnic: aparate de aer condiționat, cazane, sisteme split second-hand, radiatoare second hand, încălzitor uzat, cumpărați baterii second hand, puteți găsi un anunț pe site-ul nostru Lei.md din Chișinău, Moldova. Dacă trebuie să plasați un anunț adecvat despre tehnologia climatică, scrieți toate informațiile și indicați persoanele de contact în anunț pe buletinul gratuit al site-ului Lei.md la Chișinău, Moldova.

Top