Aparate de ras, epilatoare, tunsori

Cumpărați aparate de ras, epilatoare, tăietoare de păr second hand în Moldova, Chișinău

Dacă aveți nevoie să achiziționați echipamente de bărbierit și nu există nicio oportunitate financiară, puteți cumpăra aparate de ras, epilatoare, tuns, un aparat de tuns, un aparat de tuns barba și mustață în Moldova, Chișinău.

Aparat de ras - instrumentul este la fel de important ca periuța de dinți. De aceea, nu numai că ar trebui să fie fiabil, dar, de asemenea, să nu provoace disconfort inutil.
Aparatele de ras astăzi sunt împărțite în două tipuri: rotative și ochiuri. Desigur, producătorii încearcă să-i facă atât pe aceia, cât și pe ceilalți cât mai perfecți posibil, cu toate acestea, în cele din urmă, doar utilizatorul poate afla care aparat de ras i se potrivește cel mai bine.

Epilator - un dispozitiv care, folosind discuri sau pensete, îndepărtează părul din corp împreună cu becul. Avantajul este un timp îndelungat între reluarea procedurii de îndepărtare a părului (deși pentru fiecare poate fi diferit în funcție de caracteristicile corpului).

aparate de tundere, tunsorele electrice sunt dispozitive compacte cu lame care seamănă cu un aparat de ras electric și vă permit să vă scurtați părul acasă. Diferite tipuri de tunsori pot fi folosite pentru a tăia părul pe cap, față, nas și urechi. Acestea diferă în ceea ce privește tipul de motor și lamele și au un tip diferit de sursă de alimentare. Unele modele pot fi spălate.

Aparat de tuns - ușor, compact, se potrivește perfect într-o geantă. Este bine să-l iei cu tine într-o călătorie. Aparatul de tuns pentru o tunsoare se distinge printr-o gamă largă de posibilități, accesoriile suplimentare vă permit să radeți miriștile de pe față, să tăiați peretele; modelează o barbă și o mustață, decupează linia coafurilor; îndepărtați părul din zona bikinilor și de pe față, corectați sprâncenele și scurtați părul lung.

Dacă doriți să cumpărați un aparat de ras folosit, mașini electrice de tuns părul, cumpărați un aparat de tuns, vă sugerăm să intrați pe site-ul nostru Lei.md din Moldova, Chișinău. Buletin publicitar gratuit Lei.md există oportunitatea de a găsi anunțul de care aveți nevoie - să cumpărați aparate de ras second hand, epilatoare, tunsori în Moldova, Chișinău. De asemenea, puteți publica în mod independent un anunț gratuit rapid: „Cumpărați aparate de ras second hand, epilatoare, tunsori în Moldova, Chișinău.” Asigurați-vă că scrieți numerele de contact.

Top