Repararea / curățarea gospodăriei

Servicii de curățenie, reparații minore de uz casnic în Chișinău, Moldova

Serviciile companiilor de curățenie au devenit deja răspândite în Chișinău, Moldova. Ritmul activ al vieții nu vă permite în prezent să vă încadrați în perioade lungi de timp pentru treburile casnice. Dar casa trebuie să fie curată și ordonată. Profesioniștii în curățenie și reparațiile minore ale gospodăriei vor efectua rapid și eficient cele necesare, economisind timp și efort. Selectarea atentă a personalului, instruirea acestora asigură cererea de servicii de curățenie.

Dacă decideți să utilizați serviciile de curățenie, locuința dvs. are nevoie de reparații minore ale gospodăriei, dorim să oferim publicarea gratuită a unui anunț pe site-ul nostru Lei.md din Chișinău, Moldova. Nu trebuie să aplicați pentru serviciile unui intermediar, puteți scrie singur informațiile necesare și puteți urmări clienții.

Dacă decideți să găsiți sau să oferiți servicii de curățenie pentru apartamente, servicii de curățenie a locuințelor, reparații de uz casnic, accesați secțiunea site-ului: Servicii de curățenie, reparații minore de uz casnic în Chișinău, Moldova și locul sau căutați anunțul de care aveți nevoie.

Serviciile de curățenie pot fi evidențiate în fotografii, acesta va fi un alt plus pentru potențialii clienți. Nu uitați să scrieți numerele de contact.

 

Top