Tunsori / extensii de păr

2
НАРАЩИВАНИЕ Волос

Extensii de par

1.00MDL(Negociabil)

Tunsori, coafuri pentru bărbați și femei - servicii Moldova, Chișinău

Ai nevoie de servicii de coafură? Apoi, există o soluție rapidă. Postați pe avizier Lei.md reclama gratuită pentru care aveți nevoie de servicii de coafură: tunsori pentru bărbați, tunsori pentru femei, extensii de păr, curlarea părului, toate aceste servicii pe care le puteți găsi cu ușurință și rapid. Și dacă sunteți coafor și trebuie să vă oferiți serviciile, plasați un anunț și potențialii clienți vă vor găsi.

Cum să vă transmiteți informațiile? O oferim noi înșine, pentru că veți economisi timp și bani. Și principalul lucru este informațiile dvs. despre servicii, iar acestea sunt tunsori pentru bărbați, tunsori pentru femei, extensii de păr, un coafor cu vizită la casă, ondularea părului va fi văzută de un număr mare de clienți potențiali.

Cum sunt plasate reclamele pe Lei.md - gratuit, simplu și rapid. Pentru a utiliza serviciile de coafură necesare, uitați-vă la reclame de pe tabloul Lei.md.
Și pentru ca coaforul să poată oferi servicii, trebuie să faci o fotografie, poți face mai multe. Trageți la lumina zilei cu un fundal neutru. Concentrați-vă pe detalii, lungimea părului, schema de culori, starea etc.
Pentru a posta un anunț, trebuie doar să alegeți secțiunea de pe Lei.md Tunsori / extensii de păr
apoi scrieți informații despre dvs. pe buletinul informativ, asigurați-vă că aveți contacte. Acum nu mai rămâne decât să aștepți apelurile de la clienți.

Top