232 Vizualizări
26 februarie 2024

7,500.00€(Negociabil)

str. Chișinău Alba Julia 75
403 Vizualizări
29 martie 2023

Vindem semiremorci pentru transportul produselor vrac...

11,000.00$(Negociabil)

Ucraina, Kiev, Piața Solomyanskaya, 2
[ad_text_block_short_base section_bg = "gri"]Vânzarea transportului în Moldova

Doriți să cumpărați o mașină, o motocicletă, echipamente speciale pe piața secundară? Plasând anunțul pe site-ul nostru Lei.md veți accelera semnificativ vânzarea vehiculului dumneavoastră. Lei.md este unul dintre cele mai mari servicii publicitare din Moldova. Site-ul este folosit pentru a cumpăra și vinde vehicule noi și second hand, roți, anvelope și piese de schimb.

Baza imensă pentru diferite tipuri de transport:

  • Motociclete;
  • Mașini;
  • Camioane;
  • Microbuze;
  • Autobuze.

În secțiunea de echipamente speciale, puteți cumpăra sau vinde echipamente agricole, apă, transport aerian, remorci / case mobile, o bicicletă, un scuter și multe altele. Fiecare va găsi pentru ei înșiși ceea ce are nevoie!

Am prezentat oferte de la dealerii oficiali ai reprezentanțelor auto și ale vânzătorilor privați. Oricine își poate posta anunțul fără restricții!

Dacă nu doriți să pierdeți timpul căutând transportul pe piața auto din Moldova, atunci site-ul nostru de anunțuri vă va fi cu siguranță la îndemână. Site-ul Internet oferă o căutare rapidă a mașinilor.

Cu sistemul nostru de filtrare, veți găsi exact ceea ce căutați la un anumit preț și performanță. Sunt prezentate doar reclame actuale cu prețuri și fotografii! Este ușor de utilizat căutarea, orice utilizator va înțelege. Totul este foarte simplu!

Dacă nu sunteți un cumpărător care caută oferte excelente, ci un vânzător care este interesat de o vânzare profitabilă a imobilelor dvs., site-ul nostru vă oferă publicarea gratuită a anunțurilor dvs. Deoarece pe tabloul Lei.md puteți cumpăra și vinde orice transport în Moldova, publicațiile dvs. vor fi văzute de mii de potențiali cumpărători din întreaga țară. Pentru a afișa informații, trebuie să vă înregistrați, să adăugați o descriere a produsului și fotografii. Informații suplimentare despre tehnică, adăugați vizualizări și aduceți anunțul în partea de sus a căutării.

Postați anunțuri de cumpărare și vânzare pe tabloul Lei.md. Este eficient, rapid și complet gratuit!

Când trimiteți informații despre transportul dvs., vă asumați obligația de a indica numai informații adevărate. Prin postarea de fotografii și descrieri, vă dați consimțământul automat pentru prelucrarea datelor. Administratorul site-ului are dreptul să stabilească categoria de transport. Dacă informațiile par suspecte sau în cazul unor recenzii negative despre vânzători, publicația va fi eliminată.

Vă rugăm să rețineți că administrația site-ului Lei.md nu este responsabilă pentru tranzacții și informații despre utilizator. Aveți grijă să nu efectuați plăți în avans către străini din alte orașe. Atenție la escroci![/ad_text_block_short_base]

Top