Детали

  • Tratamente personalizate aparate dentare copii

Tratamente personalizate aparate dentare copii

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău
Дата : 23 января, 2024
Местоположение : Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Описание

Dorești ca piciul tău să beneficieze de o îngrijire dentară profesionistă? Clinica stomatologică Imperial Dent te poate ajuta în acest sens! Oferim servicii de stomatologie pentru copii, centrate pe confortul și sănătatea micuților. Echipa noastră de medici stomatologi specializați în pedodonție are grijă de fiecare zâmbet, asigurându-se că experiența celor mici la dentist devine una plăcută și lipsită de stres.

Beneficiază de tehnologie avansată în diagnosticarea și tratarea problemelor dentare la Imperial Dent, inclusiv radiografia dentară digitală. Această tehnologie de ultimă generație ne permite să identificăm orice problemă dentară într-un mod precis și eficient, asigurând un diagnostic rapid și un plan de tratament personalizat. Cu radiografia dentară digitală, punem accent pe siguranța și confortul pacienților noștri, în special al celor mici.

Dacă ai nevoie de servicii ortodontice pentru cei mici, suntem aici și pentru tine! Oferim consultații și tratamente personalizate pentru aparat dentar pentru copii, ajutându-i să obțină un zâmbet sănătos și atrăgător. Echipa noastră de specialiști calificați în ortodonție se asigură mereu că tratamentul este adaptat nevoilor specifice ale fiecărui pacient mic, pentru rezultate durabile și frumoase. Sună-ne la +373 22 260 325 pentru a programa o consultație și a oferi copilului tău o îngrijire stomatologică de încredere!

https://imperialdent.md/services/ortodontia/

 

 

Местоположение

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Bids

*Your phone number will be shown to post author
Написать обзор
WhatsApp

Отправить сообщения

Сообщение
Всего
0
Самая высокая ставка
Самая низкая ставка
Важные советы
  1. Используйте безопасное место для встречи с продавцом
  2. Избегайте денежных транзакций без прямого контакта с продавцом
  3. Остерегайтесь нереалистичных предложений

ТОП-объявления

Реклама

Последние

Реклама
Сверху