Detalii

  • plase de țânțari glisante și obișnuite
  • plase de țânțari glisante și obișnuite
  • plase de țânțari glisante și obișnuite
  • plase de țânțari glisante și obișnuite
  • plase de țânțari glisante și obișnuite

plase de țânțari glisante și obișnuite

str. Panduri;or, 50

350,00 MDL(Negociabil)

Preț : 350,00 MDL(Negociabil)
Data : 27 februarie 2024
condiție : Nou
Locație : str. Panduri;or, 50

Descriere

Producem si montam plase de tantari, avem si sistem de glisare (plasa plisata) in 2 culori - alb si maro…….

Plase pentru toc ferestre 350-450 lei, plase usi 750-900 lei, plase plisate ferestre de la 45 euro mp, plase usi de la 55 euro mp.

Vânzare la credit timp de 1 oră pe pașaport fără certificate de salariu.

plase de țânțari încadrate, soluția optimă pentru consumatori, la prețuri reduse și excelentă pentru toate tipurile de ferestre;

Cel mai simplu și mai accesibil tip este plasele de țânțari cu cadru, fabricate din aliaj de aluminiu durabil și ușor. O plasă din material sintetic sau sârmă de metal subțire cu celule dreptunghiulare miniaturale este trasă peste cadru. Cu cât dimensiunea celulei este mai îngustă, cu atât mai puține șanse să pătrundă în încăpere mușchii, țânțarii și resturile aeriene. Tehnologiile moderne permit plaselor de țânțari să fie foarte rezistente la influențele agresive sub formă de radiații ultraviolete, zăpadă, ploaie și vânt. În plus, nu ard și au fragilitate foarte mică.

     Sistem plisat 

Plasele noastre au un design unic - se pliază și se întind în acordeon și pot funcționa fie pe verticală, fie pe orizontală. În același timp, ochiurile plisate se deschid în planul deschiderii, eliberându-l complet în formă deschisă și nu necesită spațiu suplimentar, spre deosebire de ușile de țânțari batante și glisante. Acest lucru este deosebit de important în spațiul limitat al balcoanelor și al grupurilor de intrare. Cu ajutorul sistemului nostru, puteți închide deschiderile unei suprafețe mari - până la 3,30 m în înălțime și până la 5 metri sau mai mult în lățime, ceea ce este în special cerut pe șantierele suburbane - cabane, piscine interioare, foișoare, mansarde, terase și alte spații.

În funcțiune, plasele plisate sunt nepretențioase - dacă este necesar, este suficient să le curățați de praf cu o perie moale sau un aspirator cu un atașament de perie, le puteți șterge cu o cârpă umedă. Atunci când nu este nevoie să utilizați o plasă, precum și în timpul iernii, ochiurile sunt asamblate într-o casetă. Nu este nevoie să scoateți ochiurile pentru iarnă.

 

 

Locație

str. Panduri;or, 50

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Scrie o recenzie
WhatsApp

Trimite mesaje

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top