Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Detalii

O casă și o grădină Construcție / renovare Ferestre / uși / sticlă / oglinzi

plase de țânțari glisante și obișnuite


  • plase de țânțari glisante și obișnuite
  • plase de țânțari glisante și obișnuite
  • plase de țânțari glisante și obișnuite
  • plase de țânțari glisante și obișnuite
  • plase de țânțari glisante și obișnuite
Descriere
Preț : 250,00 MDL(Negociabil)
Data : 15 octombrie 2021
condiție : Nou
Locație : str. Butucului, 14a

Producem și instalăm plase de țânțari, de asemenea, este disponibil un sistem de alunecare (plasă plisată) în 2 culori - alb și maro .... Termeni - 2 zile

Vânzare la credit timp de 1 oră pe pașaport fără certificate de salariu.

plase de țânțari încadrate, soluția optimă pentru consumatori, la prețuri reduse și excelentă pentru toate tipurile de ferestre;

Cel mai simplu și mai accesibil tip este plasele de țânțari cu cadru, fabricate din aliaj de aluminiu durabil și ușor. O plasă din material sintetic sau sârmă de metal subțire cu celule dreptunghiulare miniaturale este trasă peste cadru. Cu cât dimensiunea celulei este mai îngustă, cu atât mai puține șanse să pătrundă în încăpere mușchii, țânțarii și resturile aeriene. Tehnologiile moderne permit plaselor de țânțari să fie foarte rezistente la influențele agresive sub formă de radiații ultraviolete, zăpadă, ploaie și vânt. În plus, nu ard și au fragilitate foarte mică.

     Sistem plisat 

Plasele noastre au un design unic - se pliază și se întind în acordeon și pot funcționa fie pe verticală, fie pe orizontală. În același timp, ochiurile plisate se deschid în planul deschiderii, eliberându-l complet în formă deschisă și nu necesită spațiu suplimentar, spre deosebire de ușile de țânțari batante și glisante. Acest lucru este deosebit de important în spațiul limitat al balcoanelor și al grupurilor de intrare. Cu ajutorul sistemului nostru, puteți închide deschiderile unei suprafețe mari - până la 3,30 m în înălțime și până la 5 metri sau mai mult în lățime, ceea ce este în special cerut pe șantierele suburbane - cabane, piscine interioare, foișoare, mansarde, terase și alte spații.

În funcțiune, plasele plisate sunt nepretențioase - dacă este necesar, este suficient să le curățați de praf cu o perie moale sau un aspirator cu un atașament de perie, le puteți șterge cu o cârpă umedă. Atunci când nu este nevoie să utilizați o plasă, precum și în timpul iernii, ochiurile sunt asamblate într-o casetă. Nu este nevoie să scoateți ochiurile pentru iarnă.

 

 


Locație
* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Postează-ți evaluarea

Similar
Top