Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Afaceri

Поиск в Сетевой маркетинг Поиск в Бизнес

Afaceri în Moldova

Doriți să cumpărați sau să vindeți o afacere în Moldova? Tabloul nostru de anunțuri gratuite Lei.md vă va ajuta în acest sens. Pe site-ul nostru puteți vinde sau cumpăra profitabil o afacere care operează.

Publicul țintă folosește, în general, internetul pentru a găsi reclame relevante. Pe lângă ofertele de vânzare a unei afaceri gata făcute sub formă de francize, puteți găsi servicii care vă interesează, servicii juridice și contabile, consiliere financiară. Și, de asemenea, informații despre publicitate, turism, instruire și multe altele.

Secțiunea „afaceri” oferă informații detaliate care vă permit să maximizați studiul propunerilor de afaceri și să determinați cele mai profitabile.

Principalele categorii din secțiune:

Servicii

miscellanea

Pentru a plasa reclame pentru cumpărarea sau vânzarea unei companii, trebuie doar să vă înregistrați. Și, de asemenea, adăugați o descriere detaliată în care trebuie să indicați cele mai complete informații:

Avantajele plasării anunțurilor pe site-ul nostru:

Site-ul nostru vă ajută să vă puteți dezvolta cu succes afacerea, să obțineți succes, să găsiți parteneri! Scopul nostru este dezvoltarea afacerilor în Moldova!

Important!

Administrarea site-ului nu este responsabilă pentru toate operațiunile efectuate între cumpărători și vânzători. Ai grija! Nu trimiteți plăți în avans unor străini. Studiați cu atenție contractele. În cazul detectării activităților frauduloase - informați-ne, astfel încât să putem elimina prompt anunțul inexact.

Top