Pentru o experiență mai bună, vă rugăm să schimbați browserul în CHROME, FIREFOX, OPERA sau Internet Explorer.

Case de vânzare

Căutare în imobiliare Căutați în Acasă Căutați în case de vânzare

Case de vânzare Moldova

Bunurile imobiliare bune sunt întotdeauna valoroase, cu toate acestea, vânzarea de case nu este deloc o sarcină ușoară. Numeroase înregistrări la domiciliu creează concurență între vânzători. Cei care doresc să cumpere o casă, cel mai adesea, răsfoiesc cele mai populare resurse. În Moldova, o astfel de resursă este buletinul informativ Lei.md. Puteți trimite reclame la această resursă absolut gratuit, ușor și rapid.

Cum se scrie un anunț eficient de vânzare la domiciliu

Există numeroase reclame de la cei care doresc să vândă o casă, deci trebuie să compuneți textul astfel încât cumpărătorul să fie interesat de oferta dvs. Reclamele privind vânzarea de case pot fi compuse în moduri diferite, dar cu cât sunt mai utile informații despre proprietatea de vânzare, cu atât mai bine.

Informații necesare cumpărătorului:

O fotografie

Reclamele trebuie să fie completate cu fotografii colorate, care să arate vederea generală a casei, decorarea interioară a camerelor, site-ul. Ar trebui să faceți câteva fotografii de înaltă calitate pentru a vă demonstra produsul din partea avantajoasă.

Preț

Fiecare cumpărător vrea să cumpere o casă ieftin, iar un vânzător vrea să o vândă la un preț mai mare. Prin urmare, este foarte important ca prețul perceput pentru proprietate să fie adecvat. Pentru a face acest lucru, merită să examinați ofertele și să vă puneți cabana la un preț mediu. Dacă trebuie să vindeți rapid, ar trebui să indicați posibilitatea de a negocia.
Un alt punct care atrage cumpărătorii: atunci când vindeți case private fără intermediar, de obicei există un răspuns mai mare. Deoarece este întotdeauna mai profitabil pentru cumpărător să negocieze direct cu proprietarul, fără a plăti în exces agenților imobiliari.

Top