Vanzare apartamente, camere

1
Apartamente cu 3 camere, case de vânzare

Apartamente cu 3 camere, case de vânzare

1
Casă sau apartament în Chișinău

Casa sau apartament în Chișinău

1
Вы хотите купить квартиру в Кишиневе?

Vrei sa cumperi un apartament in Chisinau?

1
Case de vânzare în Chișinău la prețuri foarte bune

Case de vânzare în Chișinău la prețuri foarte bune

1
O’Key Imobil — agenție imobiliară în Chișinău

O'Key Imobil

Vânzare de apartamente și camere în Moldova

Vânzarea de apartamente este un proces îndelungat. Pentru a vă vinde proprietatea mai repede, trebuie să plasați o reclamă pentru vânzarea unui apartament pe cele mai populare resurse. Pe teritoriul Moldovei, o astfel de resursă este panoul de mesaje Lei.md. Trimiterea unui anunț la această resursă poate fi simplă, rapidă și absolut gratuită. Cu ajutorul unui panou de anunțuri, este ușor să vindeți imobile situate în Chișinău, Bălți, Bendery sau orice altă așezare a republicii.

Cum se scrie corect un anunț?

În fiecare zi, o mulțime de noi anunțuri despre dorința de a vinde apartamente în Bendery sau de a cumpăra o cameră în capitală apar pe avizierul Lei.md. Cum să vă asigurați că anunțul dvs. pentru vânzarea unui apartament este observat? Pentru a face acest lucru, trebuie să-l întocmiți corect.

Anunțul trebuie să conțină toate informațiile necesare care ar putea interesa o persoană care dorește să cumpere un apartament.

  • Abordare... Mulți vânzători nu indică adresa unde se află obiectul vândut, considerând că cumpărătorul va clarifica aceste informații prin telefon. Aceasta este o mare greșeală. Potențialii cumpărători, de regulă, nu doresc doar să cumpere un apartament în Chișinău, ci caută o opțiune într-o anumită zonă și chiar pe o anumită stradă sau într-o anumită casă. Puțini oameni doresc să verifice toate anunțurile la rând, deci asigurați-vă că includeți adresa exactă.
  • Descriere... Descrierea trebuie să fie scurtă, dar informativă. Este necesar să indicați zona, numărul de camere, podeaua apartamentului și numărul de etaje ale clădirii, tipul clădirii, disponibilitatea infrastructurii
  • O fotografie... Atașați cât mai multe fotografii la anunț, nu numai ale apartamentului în sine, ci și ale casei din exterior.
  • Preț... Pentru o vânzare rapidă, trebuie să stabiliți un preț adecvat. Cumpărătorul dorește întotdeauna să cumpere un apartament ieftin, așa că, dacă stabiliți un preț exagerat, va trebui să așteptați mult timp pentru apeluri.

Dacă vă faceți anunțul corect, atunci vânzarea de apartamente în Bălți sau în orice alt oraș al republicii nu va fi o mare problemă.

Top