Case de închiriat pe termen lung

Case de închiriat în Moldova, Chișinău

Cei mai întreprinzători locuitori ai Chișinăului și Moldovei câștigă bani prin închirierea unei case, închirierea unei cabane pentru o lungă perioadă de timp și pentru o perioadă scurtă de timp. Multora dintre noi ni se pare că acest tip de afacere nu poate fi profitabilă. Dar avem dreptate? Aceasta este o modalitate bună de a câștiga bani într-un timp scurt și fără prea multe cheltuieli financiare. Este important să știm că aici, ca în orice fel de afacere, există riscuri. Să ne dăm seama.

Căutăm un chiriaș în Chișinău și Moldova. Puteți merge în două moduri: recurgeți la ajutorul unei agenții sau începeți să căutați pe cont propriu. Prima opțiune: agenție. Vă va fi profitabil să vă petreceți timpul răspunzând la întrebări și cât timp va dura? Pentru serviciile agenției pentru a închiria o cabană, a închiria o casă, chiria pe termen lung a caselor va trebui să plătească mulți bani. A doua opțiune: de unul singur. Și acest lucru este benefic. Oferim să plasăm în mod independent, rapid și gratuit toate informațiile despre închirierea unei case, închirierea unei case pentru o perioadă lungă de timp, închirierea cabanei pe termen scurt și lung pe site-ul web buletinul Lei.md din Chișinău și Moldova. Anunțul nu trebuie să indice adresa casei, cabanei. Se oferă celor interesați de propunerea dvs. din Chișinău și Moldova, care doresc să vadă o casă, o cabană de închiriat. Partea juridică - asigurați-vă că încheiați un contract de închiriere pentru o casă, o cabană cu o descriere detaliată a articolelor din incintă, costul și aspectul acestora. Distribuiți plățile pentru utilizarea casei închiriate, a cabanei.

În anunț: închiriați o casă, închiriați o casă pe termen lung, închiriați o cabană, afișați gratuit de dvs. pe tabloul Lei.md, indicați suma chiriei pentru o casă, o cabană în Chișinău și Moldova, după ce ați analizat în avans costul din surse și pragul până la care o puteți reduce. Înainte de a închiria case, închirieri cabane în Chișinău și Moldova pentru chirie pe termen scurt sau lung, trebuie să faceți curățenie pentru a face o impresie bună asupra viitorilor chiriași.

Cum să postezi un anunț pe o tablă Lei.md: casa de inchiriat, cabana de inchiriat? Toate informațiile disponibile despre închirierea unei case, cabane, asigurați-vă că însoțiți o fotografie sau mai multe, cu accent pe detalii. Faceți o fotografie în timpul zilei. Trebuie să plasați un anunț pe tabloul Lei.md din Chișinău și Moldova în secțiunea Vânzări, indicând contactele dvs. Respectând aceste reguli, potențialii clienți vă vor oferi o afacere de succes pentru închirierea unei case, cabane, închirieri de case pe termen lung în Chișinău, Moldova.

Top