Vânzare de terenuri

Vânzare de terenuri în Moldova

Este posibil să vindeți sau să cumpărați terenuri profitabile în Moldova fără serviciile intermediarilor. La efectuarea unei tranzacții de vânzare și cumpărare, costurile sunt reduse semnificativ de la sine, deoarece nu este necesar să deducem un procent din tranzacție către intermediar. Una dintre cele mai profitabile modalități este de a posta informații despre o resursă populară. O astfel de resursă este buletinul Lei.md. Vom afla cum să vindem rapid și profitabil terenuri în Chișinău, Bălți sau alte orașe ale republicii.

Determinați costul

În primul rând, trebuie să decideți asupra costului site-ului. Dacă este posibil, puteți contacta o companie care se ocupă cu evaluarea imobilelor și a terenurilor. Dar puteți decide singur asupra prețului. Pentru a face acest lucru, trebuie să studiați oferte similare și să calculați costul mediu.
Rețineți că prețul terenurilor agricole depinde de sezon. Costul crește în mod tradițional primăvara și scade iarna.

Adaugă Anunț

Pentru a găsi un cumpărător mai repede, este necesar să transmiteți informații despre vânzare cât mai multor persoane. În lumea modernă, cea mai profitabilă soluție este plasarea unui anunț pe internet pe o resursă specială. În Moldova, o astfel de resursă populară este Lei.md. Aici puteți posta informații despre vânzarea de terenuri agricole în Moldova și parcele pentru construcția de case și cabane.
Trimiterea unui anunț la această resursă este foarte simplă și absolut gratuită. Pentru a face acest lucru, trebuie să selectați titlul „vânzare teren” și să completați coloanele corespunzătoare.

Cum să cumperi un teren?

Dacă doriți un teren pentru construcție, atunci ar trebui să mergeți și la resursa Lei.md. Anunțurile gratuite pe resursă sunt actualizate constant, deci nu va fi dificil să alegeți cea mai potrivită opțiune în zona dorită și la un preț accesibil.

Top