Detalii

  • Tratamente personalizate aparate dentare copii

Tratamente personalizate aparate dentare copii

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău
Data : 23 ianuarie 2024
Locație : Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Descriere

Dorești ca picul tău să beneficieze de o îngrijire dentară profesionistă? Clinica stomatologică Imperial Dent te poate ajuta în acest sens! Oferim servicii de stomatologie pentru copii, centrate pe confortul și sănătatea micuților. Echipa noastră de medici stomatologi specializați în pedodonție are grijă de fiecare zâmbet, asigurându-se că experiența celor mici la dentist devine una plăcută și lipsită de stres.

Beneficiază de tehnologie avansată în diagnosticarea și tratarea problemelor dentare la Imperial Dent, inclusiv radiografia dentara digitală. Această tehnologie de ultimă generație nu permite să identificăm orice problemă dentară într-un mod precis și eficient, asigurând un diagnostic rapid și un plan de tratament personalizat. Cu radiografia dentară digitală, punem accent pe siguranța și confortul pacienților noștri, în special al celor mici.

Dacă ai nevoie de servicii ortodontice pentru cei mici, suntem aici și pentru tine! Oferim consultații și tratamente personalizate pentru aparat dental pentru copii, ajutându-i să obțină un zâmbet sănătos și atrăgător. Echipa noastră de specialitate calificați în ortodonție se asigură mereu că este adaptat nevoilor specifice ale pacientului mic, pentru rezultate durabile și frumoase. Sună-ne la +373 22 260 325 pentru a programului o consultație și a oferi copilului tău o îngrijire stomatologică de încredere!

https://imperialdent.md/services/ortodontia/

 

 

Locație

Str. Nikolai Zelinski 15/4, MD-2038, Chișinău

Sumele licitate

* Numărul dvs. de telefon va fi afișat pentru a posta autorul
Scrie o recenzie
WhatsApp

Trimite mesaje

Trimite mesaj
Sume licitate totale
0
Cea mai mare ofertă
Cea mai mică ofertă
Sfaturi importante
  1. Folosiți un loc sigur pentru a vă întâlni cu agentul de vânzări
  2. Evitați tranzacțiile monetare fără contact direct cu comerciantul
  3. Feriți-vă de ofertele nerealiste

ANUNȚURI TOP

Publicitate

Publicitate
Top