Vopsea de păr de înaltă calitate, tonic pentru păr
Vopsea de păr de înaltă calitate, tonic pentru păr
Vopsea de păr de înaltă calitate, tonic pentru păr
Vopsea de păr de înaltă calitate, tonic pentru păr

Vrei să-ți schimbi look-ul saupur și simplu dorești să adaugi părului tău o nuanță mai vibrantă? Descoperă gama de produse profesionale de la Gloss Beauty Studio!

Aici vei găs ivopsea de păr de înaltă calitate, care oferă culori intense și durabile, pentru un look personalizat și plin de stil. Iar, dacă îți dorești un plus de vitalitate și strălucire pentru părul tău, îți recomandăm să optezi pentru un tonic pentru păr bogat în nutrienți. Acesta revitalizează fiecare șuviță și adaugă o notă de prospețime și energie.

Pentru o îngrijire completă și blândă însă, îți recomandăm să folosești un șampon fără sulfați care curăță scalpul și părul, menținând echilibrul natural al acestuia și păstrând culoarea proaspătă și vibrantă pentru mai mult timp. Și, desigur, nu putem uita de aranjarea părului! Folosește un spray texturizant pentru volum sau un gel de păr pentru a-ți fixa coafura preferată.

Descoperă potențialul tău de frumusețe cu produsele noastre inovatoare pentru păr. Fie că vrei să schimbi culoarea, să îți revigorezi părul sau să-ți stilizezi coafura, suntem aici pentru a-ți oferi soluțiile perfecte pentru fiecare etapă a rutinei tale de îngrijire a părului.

Pentru a plasa o comandă sau pentru orice întrebări despre produsele noastre, ne poți contacta la numărul +373 69900036.

https://gloss.md/ro/products-categories/vopsea-permanenta

 

Privire de ansamblu

  • Oraș/Locație: Кишинев

Locație

Shopping MallDova - str. Arborilor 21 ,Муниципий Кишинёв,Молдова

Lăsați feedback despre asta

  • Calitate
  • Preț
  • Serviciu