19 Vizualizări
ianuarie 7, 2022

Квартиры комплекса BASARAB Residence были спроекти...

47,500.00€(Fix)

Кишинев ул. Матей Басараб 1/3
21 Vizualizări
decembrie 29, 2021

WhatsApp +1 (856) 895-1035 WhatsApp/telegram/- +1 ...

500.00$(Negociabil)

Cudahy Ave, Cudahy, WI 53110, USA Cudahy, WI 53110
22 Vizualizări
decembrie 4, 2021

Se oferă spre vânzare spațiu comercial, prestări s...

400,000.00€(Negociabil)

[email protected]
26 Vizualizări
5 noiembrie 2021

Piața bunurilor imobiliare din România înregistrea...

Chișinău
42 Vizualizări
5 noiembrie 2021

Piața imobiliară se află într-o continuă dezvoltar...

Aleea Sadoveanu nr.59 B, Iași
26 Vizualizări
24 octombrie 2021

У вас финансовые трудности? Я могу вывести вас из ...

1.000,00 MDL

Chișinău
[ad_text_block_short_base section_bg = "gri"]

Imobiliare în Moldova

Pentru a închiria, cumpăra sau vinde proprietăți imobiliare în Moldova, este suficient să plasați informații despre aceasta pe avizierul Lei.md.

Multe site-uri similare percep o taxă de publicare. Consiliul nostru este absolut gratuit, fără restricții. Reclamele imobiliare pot fi trimise de persoane fizice și juridice (agenții imobiliare). Pentru a posta o publicație, trebuie să vă înregistrați, după care puteți selecta o categorie de bunuri imobiliare, apoi ar trebui să treceți peste pictogramă - adăugați și apoi să încărcați fotografii ale proprietății dvs. E simplu.

Sunt prezentate absolut toate anunțurile legate de serviciile de cumpărare, vânzare și închiriere: proprietăți imobiliare rezidențiale și comerciale, terenuri fără intermediari.

Site-ul conține o bază de date imensă de oferte, este ușor de căutat. Pentru aceasta, accesați secțiunea - imobiliare și căutați pe subgrupuri:

  • Vânzare

Această secțiune conține reclame pentru vânzarea de case, apartamente (1 cameră, 2 camere, 3 camere etc.), imobile comerciale, parcări, garaje, terenuri etc. Toate operațiunile sunt efectuate fără comisioane pentru site-ul nostru pentru operațiuni de cumpărare / vânzare.

  • Chirie pe termen lung

Aici puteți găsi informații despre închirierea de apartamente, case, camere, terenuri și alte bunuri imobiliare. Anunțurile sunt asociate numai cu o perioadă de închiriere pe termen lung pentru o perioadă de 1 lună sau mai mult. Pentru agențiile imobiliare, aceasta este o modalitate bună de a-și dezvolta propria afacere fără cheltuieli suplimentare pentru reclame.

  • Chiria zilnică/hoteluri

Dacă sunteți turist, atunci veți avea nevoie de informații despre închirierea de apartamente, case, apartamente și pensiuni pentru închiriere zilnică și orară în diferite orașe ale Moldovei. Există, de asemenea, oferte de la turoperatori și centre de recreere. Informațiile sunt actualizate constant.

În plus față de locuințele secundare, buletinul publicitar conține multe anunțuri pentru vânzarea de clădiri noi de apartamente de la dezvoltatori, orașe de cabane. Pe lângă proprietățile imobiliare din Moldova, puteți găsi publicații despre cumpărarea / vânzarea de locuințe în străinătate.

Sunt afișate doar ofertele actuale din diferite categorii de prețuri. Majoritatea anunțurilor sunt însoțite de descrieri și fotografii. Aceasta este o condiție importantă pentru creșterea numărului de vizualizări ale postărilor dvs.

Înainte de a încheia o afacere, vă sfătuim:

  • Folosiți un punct de întâlnire sigur cu vânzătorul.
  • Evitați tranzacțiile monetare.
  • Feriți-vă de ofertele de numerar.

Dacă găsiți neconcordanțe în reclame, puteți scrie o recenzie sau o reclamație cu privire la publicație.

Будьте внимательны! Сайт не несет ответственность за возможные случаи мошенничества при заключении ваших сделок![/ad_text_block_short_base]

Top