38 Vizualizări
17 martie 2023

De vânzare o fostă cafenea-magazin în sat. Novotroitskoye r...

9,999.00€(Fix)

R. Novye Aneny, satul Novotroitskoye
94 Vizualizări
7 februarie 2023

Vând Dacha - Loc de 6 acri Maksimovka în bună...

4,000.00€(Fix)

1 institut
724 Vizualizări
30 ianuarie 2023

Ești interesat de oferta actuală pentru case de vâ...

Str. Calea Orheiului 28/1 et.3, Republica Moldova, mun. Chișinau
532 Vizualizări
30 ianuarie 2023

Ești în căutarea unei cereri de imobiliare care ți-a...

Str. Calea Orheiului 28/1 et.3, Republica Moldova, mun. Chișinau
695 Vizualizări
30 ianuarie 2023

Cauți imobile în Chișinău la cele mai bune condiții...

Str. Calea Orheiului 28/1 et.3, Republica Moldova, mun. Chișinau
826 Vizualizări
20 ianuarie 2023

Locația casei: cartierul Orheisky, Step-Soch (Oda...

14,000.00€

Raionul Step-Soch (Odai) Orhei
[ad_text_block_short_base section_bg = "gri"]

Imobiliare în Moldova

Pentru a închiria, cumpăra sau vinde proprietăți imobiliare în Moldova, este suficient să plasați informații despre aceasta pe avizierul Lei.md.

Multe site-uri similare percep o taxă de publicare. Consiliul nostru este absolut gratuit, fără restricții. Reclamele imobiliare pot fi trimise de persoane fizice și juridice (agenții imobiliare). Pentru a posta o publicație, trebuie să vă înregistrați, după care puteți selecta o categorie de bunuri imobiliare, apoi ar trebui să treceți peste pictogramă - adăugați și apoi să încărcați fotografii ale proprietății dvs. E simplu.

Sunt prezentate absolut toate anunțurile legate de serviciile de cumpărare, vânzare și închiriere: proprietăți imobiliare rezidențiale și comerciale, terenuri fără intermediari.

Site-ul conține o bază de date imensă de oferte, este ușor de căutat. Pentru aceasta, accesați secțiunea - imobiliare și căutați pe subgrupuri:

  • Vânzare

Această secțiune conține reclame pentru vânzarea de case, apartamente (1 cameră, 2 camere, 3 camere etc.), imobile comerciale, parcări, garaje, terenuri etc. Toate operațiunile sunt efectuate fără comisioane pentru site-ul nostru pentru operațiuni de cumpărare / vânzare.

  • Chirie pe termen lung

Aici puteți găsi informații despre închirierea de apartamente, case, camere, terenuri și alte bunuri imobiliare. Anunțurile sunt asociate numai cu o perioadă de închiriere pe termen lung pentru o perioadă de 1 lună sau mai mult. Pentru agențiile imobiliare, aceasta este o modalitate bună de a-și dezvolta propria afacere fără cheltuieli suplimentare pentru reclame.

  • Chiria zilnică/hoteluri

Dacă sunteți turist, atunci veți avea nevoie de informații despre închirierea de apartamente, case, apartamente și pensiuni pentru închiriere zilnică și orară în diferite orașe ale Moldovei. Există, de asemenea, oferte de la turoperatori și centre de recreere. Informațiile sunt actualizate constant.

În plus față de locuințele secundare, buletinul publicitar conține multe anunțuri pentru vânzarea de clădiri noi de apartamente de la dezvoltatori, orașe de cabane. Pe lângă proprietățile imobiliare din Moldova, puteți găsi publicații despre cumpărarea / vânzarea de locuințe în străinătate.

Sunt afișate doar ofertele actuale din diferite categorii de prețuri. Majoritatea anunțurilor sunt însoțite de descrieri și fotografii. Aceasta este o condiție importantă pentru creșterea numărului de vizualizări ale postărilor dvs.

Înainte de a încheia o afacere, vă sfătuim:

  • Folosiți un punct de întâlnire sigur cu vânzătorul.
  • Evitați tranzacțiile monetare.
  • Feriți-vă de ofertele de numerar.

Dacă găsiți neconcordanțe în reclame, puteți scrie o recenzie sau o reclamație cu privire la publicație.

Ai grija! Site-ul nu este responsabil pentru eventualele cazuri de fraudă la încheierea tranzacțiilor dvs.![/ad_text_block_short_base]

Top